Biser do Bisera

КИНА 20-ог ВЕКА


     30.11.2013

Заједно 2007

Стани поред мене

Суочени са тужном неправдом

Заједно, наш глас
нек' у миру  позове на:

Окончање мучења,
Окончање убијања,
Заустављање прогона!

Некa cаосећање расте у нашим срцима

Заједно у миру, нашим гласом направимо разлику. 

~~~~~~~~~~~~~~

Стихови песме посвећени прогону Фалунгонг практиканата у Кини

Свету је потребна Истина, Доброта, Трпељивост
Детаљно ка теми

Како авет комунизма влада светом - део I наставак

Како авет комунизма влада светом - део I наставак

9. Повратак Богу, традицији, избећи ђаволски план

Људска цивилизација је човеку пренета од Бога. Кинеска цивилизација је видела просперитет Хан и Танг династија, а западна цивилизација је достигла врхунац током ренесансе. Ако људска бића могу одржавати цивилизацију коју су им богови дали, онда када се Бог врати, човек ће моћи одржати везу с њим и разумети Закон којег он подучава. Ако људи униште своју културу и традицију, а моралност друштва пада, онда када се богови враћају, људи неће успети да разумеју њихово божанско учења јер су њихови грехови превише велики и њихово размишљање је отишло далеко од божанског упутства. Ово је опасно за човечанство.               

Ово је ера очаја и наде, које постоје истовремено. Они који не верују у Бога проводе животе кроз сензуална задовољства; они који верују у Бога чекају Његов повратак у збуњености и немиру. Комунизам је бич човечанства. Његов циљ је уништење човечанства, а његови аранжмани су прецизни и специфични. Завера је била тако успешна да је скоро извршена до краја, а сада ђаво влада овим светом.

Древна мудрост човечанства нас учи да: Једна праведна мисао уништава стотине зала, а када се појави човекова божанска природа, потреса свет у свих десет правца.

Ђаво изгледа моћно, али то није ништа пред Богом. Ако људи могу одржати своју искреност, љубазност, саосећање, толеранцију и стрпљење, они ће бити заштићени од Бога, а ђаво неће имати власт над њима.
Милост Креатора је неограничена, а сваки живот има прилику да побегне из катастрофе. Ако човечанство може обновити традицију, подићи морал и чути саосећајни позив Створитеља и небески закон који обезбеђује спас, човек ће моћи да пробије ђаволски покушај уништења, крене путем до спасења и крене ка будућности. 

Преведено с енглеског:https://www.theepochtimes.com/chapter-1-the-devils-strategies-for-destroying-humanity_2547456.html


Традиционална култура

Културолошке финесе које су окарактерисале Кину вековима

ТРАДИЦИОНАЛНА КИНЕСКА МЕДИЦИНА

НАЈУНЧИКОВИТИЈЕ ВЕЖБЕ ЗА ЗДРАВЉЕ У 20/21 ВЕКУ - ЧИГОНГ ЗВАН ФАЛУН ДАФА
¤ Једноставне вежбе које се могу радити у групи или индивидуално. Традиција преношена вековима с колена на колено ! ¤